Concursul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”
Concursul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”

Proiectul moldo-elvețian MENSANA lansează concursul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”

Proiectul moldo-elvețian MENSANA anunță lansarea unui concurs de granturi cu genericul „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”, care vine să asigure susținerea necesară organizațiilor interesate să contribuie la îmbunătățirea situației în domeniul sănătății mintale la nivel comunitar.

În cadrul concursului, vor fi selectate două comunități „AMBASADOR”, care vor beneficia de câte un grant în valoare de 10 000 de franci elvețieni. Pe lângă suportul financiar, comunitățile implicate vor beneficia de susținere metodologică, ghidare pentru buna planificare și implementare a proiectelor, suport pe componenta de comunicare și vizibilitate a proiectelor, susținere din partea serviciilor comunitare de sănătate mintală la nivel raional/municipal și a experților proiectului moldo-elvețian MENSANA.

Mai multe despre proiectul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”, ne povestește Victoria Condrat, managera locală a Proiectului moldo-elvețian MENSANA. 

Instituțiile și organizațiile interesate sunt invitate să intre în concurs în perioada 28 noiembrie – 28 decembrie. Totodată, lista deplină a criteriilor de eligibilitate, precum și alte detalii despre proiectul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală” pot fi consultate la acest link: https://sanatate-mintala.md/ghid-de-aplicare/ 

Proiectul MENSANA  –  „Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova” se desfășoară cu susținerea Guvernului Elveției, conform necesităților de reformare stabilite de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Începând cu anul 2014, proiectul facilitează implementarea reformei serviciilor de sănătate mintală în Moldova, pentru ca persoanele cu probleme de sănătate mintală să beneficieze de servicii conform necesităților, precum și să-și atingă obiectivele de recuperare.

Share:
CategoriiNoutăți

Înscrie-te la o consultație

Alege unul din serviciile disponibile la Centrul TARA (cele trei de mai jos).