Concursul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”
Concursul de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”

(video) Activități educative despre sănătatea mintală pentru elevii din Strășeni. Ce au învățat nou

În data de 14 mai, elevii din comunele Micleușeni și Lozova, raionul Strășeni, au învățat despre sănătatea mintală și despre provocările adolescenței. Experții proiectului „Împreună pentru sănătate mintală” i-au ajutat pe tineri să înțeleagă de unde și cum să ceară ajutor când se confruntă cu o dificultate și cum să își păstreze starea de bine.

Întâlnirile dintre elevi și specialiști au avut loc în contextul Săptămânii Europene a Sănătății Mintale, care este marcată anual în perioada 13-19 mai. 

Despre importanța discuțiilor despre sănătatea mintală în școli, dar și ce i-a impresionat cel mai mult pe tineri, aflați în videoclipul de mai jos.

Proiectul „Împreună pentru sănătate mintală” este realizat în colaborare de Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Strășeni cu „Federația Familiilor pentru Unificare și Pace în lume din Moldova” și desfășoară activități de promovare a sănătății mintale în comunitate. Acesta este unul dintre cei doi câștigători ai concursului de granturi „Comunitatea mea promovează sănătatea mintală”, organizat de proiectul moldo-elvețian MENSANA. 

Share:
CategoriiNoutăți

Înscrie-te la o consultație

Alege unul din serviciile disponibile la Centrul TARA (cele trei de mai jos).